Friday, June 20, 2008

i CHOPPED MY L O C K S!

EVER SINCE I CUT MY LONG LONG HAIR FIVE YEARS AGO, I HAVE NEVER MISSED IT. ONCE I CUT IT, I DID LOTS OF VARIOUS SHORT CUTS. WELL EVER SINCE LAST FALL MY HUBBY BET ME THAT I COULDN'T GROW IT OUT, SO I WAS DETERMINED TO GROW IT AT LEAST JUST BELOW THE SHOULDERS, BUT AS IT GREW, I HATED MY HAIR MORE & MORE & MORE. NO MATTER HOW MUCH I COMPLAINED TAYLOR SAID I WOULD GET USED TO IT. BUT I WARNED HIM MANY TIMES THAT WHEN THE WEATHER TURNS INTO AN OVEN OUTSIDE, I MOST LIKELY WILL CUT IT... SO YES. I CHOPPED MY LOCKS! ~SIGH~ AND I FEEL LIKE ME AGAIN! LA LA LA! SORRY BABE ! HE DOES LOVE IT SHORT. BUT THE WHOLE TIME HE'S KNOWN ME, IT WAS SHORT, SO HE WANTED TO SEE IT LONGER. BUT I JUST CAN'T STYLE IT OR MANAGE IT, IT DRIVES ME CRAZZZY! I'M HAPPY NOW, I DON'T FEEL LIKE A SCARF IS WRAPPED AROUND MY NECK, IT'S EASY, I CAN NOW USE ALL MY FUN HAIR PRODUCTS AGAIN THAT HAVE BEEN HIBERNATING IN MY BATHROOM! LOL. i LUV MY MOD CUT!






7 comments:

Crystal said...

I love it! It's adorable. Mike wants my hair long too, so I've been fighting the fight. But I'm ready to give in and cut it again too. By the way, I love your bathroom!

Lynette said...

I love it too!! It looks really good!

Nikki and Edward Moure said...

Your hair does look super cute! I love how mod it is! Alas, I too am striving to grow out my hair. I am getting through the weird awkward stage of hitting my shoulders. Wish me luck!

Amie said...

wow, sexy girl!

Natalie said...

you go! love the new 'do!

Natalie said...

I went to thecutestblogontheblock.com - just like everyone else I'm guessing. :) You pick out your favorite and then it tells you how to put it on your blog. It's SO MUCH BETTER than pyzam!! You don't lose all your other settings. Have fun! :D

Ken said...

Great 'do. You kind of look like a pretty Victoria Beckham! (Ooh, I hope that doesn't sound like a dis...it wasn't!)

Anyway, great blog; love the Sade.

Your Cousin